Autor: Rivo Sarapik • 6. november 2020

Kogemus: digitaliseerimine muudab äri konkurentsikindlamaks

Tootmine Nefab Eesti üksuses.
Foto: Veiko Tõkman
Värskes Äripäeva raadio saates "Fookuses tark tööstus" selgub, kuidas digitaliseerimine viis Nefabi äri uuele tasemele – nii-öelda kastivabrikust sai vältimatu osa klientide tarneahelas ehk pakendilogistika partner.

Muutuse on toonud lisaks loomingulisusele ja muutuste juhtimisele ka tarneahela protsesside digitaliseerimine, mis loob eeldused suurteks ärimuutusteks. Ärimudelit muutmata ei avaks kliendid Nefabile oma väärtusahelat ehk paremal juhul telliks nad Nefabilt toodetud kaupu ja tegemist oleks tavalise müüja-ostja suhtega, mis kestab soodsama pakkumise leidmiseni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077