Autor: Meelis Mandel • 19. oktoober 2020

Tööstuses tööd jagub, peaasi et tehas õnnestub avatuna hoida

ABB Eesti juhatuse liige Leho Kuusk
Foto: Raul Mee
Eesti ühe võimsama tööstusfirma ABB Eesti juhatuse liikme Leho Kuuse sõnul on nende valdkonnas tellimuste poolest seis jätkuvalt hea. Pingutada tuleb selle nimel, et koroonaviirus tootmisest väljas hoida.

Kuusk avaldas Äripäeva raadio hommikuprogrammis heameelt selle üle, et suurte ekspordipartnerite Rootsi ja Saksamaa majandus on praeguses kriisis tugevaks osutunud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077