Autor: Äripäev • 22. september 2020

Veskimägi: enne juhiks hakkamist tuleb saada oma valdkonna spetsialistiks

Enn Veskimägi.
Autor: Raul Mee
Tänane "Lavajuttude" saade on salvestatud septembri alguses toimunud Pärnu juhtimiskonverentsil pealkirjaga "Kasvame! Võtmetöötajate innovatsiooni juhtimine", kuhu koguneti, et teada saada, kuidas ennast ja teisi paremini juhtida.

Saates kuuleme vestlust karastunud suurettevõtja Enn Veskimäega, kes räägib, mida on ta oma pikaajalisest juhtimiskogemusest õppinud. Veskimägi juhtis rohkem kui 20 aastat mööblifirmat Standard, kuid andis juhirolli edasi eelmise aasta sügisel. Nüüd on ta firma nõukogu esimees. Vestlust vedas Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Kuula vestlust siit:

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077