Autor: Viivika Rõuk • 1. juuli 2020

Puusaag Äripäeva arvutatud Krimelte hinnast: kõlab loogiliselt

Jaan Puusaag.
Foto: Eiko Kink
„Loogiline,“ oli ehituskeemia tootja Krimelte ühe asutaja Jaan Puusaagi vastus küsimusele, kuidas talle tundub Äripäeva arvutus, et Vene kaasosanikelt välja ostetud pool ettevõttest võis maksta 16 miljonit eurot.

Puusaag rääkis Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis, kes on Aleksandr Kalinin ja Vsevolod Zorin, kellelt ta koos Jaanus Paeväliga valdusettevõtete kaudu Krimelte välja ostis, kuidas ja miks nad omal ajal omanikeringi võeti ning miks nüüd välja liigutati. Aga ka sellest, kuidas Eesti valitsus tema meelest kriisis hakkama on saanud.

Kuula intervjuud siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077