Autor: Rivo Sarapik • 18. juuni 2020

Ravim tööstuste tööjõumure vastu

OÜ Hyrles, uue nimega Hy-Tech Comp OÜ tootmine. Ettevõtte juht Urmo Sisask selgitab saates "Fookuses tark tööstus", kuidas digitööstus aitab tööstusettevõtted ka tööjõuturul ihaldusväärseteks kujundada.
Foto: Andres Haabu
Tööstusettevõtete digitaliseerimise võimalusi näitava saatesarja "Fookuses tark tööstus" teine osa keskendub tööjõupuuduse probleemi lahendamisele läbi digitaliseerimise.

Selgub, et robotid ja automaatseadmed saavad aidata lahendada ka tööstusi painavaid tööjõumuresid. Oma kogemust ja õppetunde digitaliseerimises ning robotitega-automaatseadmetega jagavad toidutööstuse Orkla Eesti juht Kaido Kaare ja metallintööstuse Hy-Tech Comp juht Urmo Sisask ning ettevõtteid digitaliseerimisel nõustava Lean Digital ekspert Aleksandr Miina.

Saadet juhib Rivo Sarapik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077