Nõo Lihatööstuse juhataja Toomas Kruustüki sõnul on tema ettevõttel algamas kõrghooaeg, kuid valitsuse otsused teevad tootmise raskeks.

- Toomas Kruustük.
- Foto: Mari Luud
Äripäeva hommikuprogrammile antud intervjuus ütles Kruustük, et Nõo Lihatööstus valmistub grillihooajaks, mis tähendab teravat müügiperioodi ja suurt tööjõuvajadust. Tema sõnul on praegu puudu 20 töötaja ringis ja kogenematu inimese koha peal välja õpetamine võtab väga kaua aega.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Eesti tööstusettevõtted otsivad tööd ja tellimusi, kuid paljud teevad seda valest kohast – kontorist. Tegelikkuses on üks osa järjepidevast müügistrateegiast erialamessidel osalemine, sest see hoiab ettevõtte konkurentsis ja usaldusväärsena.