Nõo Lihatööstuse juhataja Toomas Kruustüki sõnul on tema ettevõttel algamas kõrghooaeg, kuid valitsuse otsused teevad tootmise raskeks.

- Toomas Kruustük.
- Foto: Mari Luud
Äripäeva hommikuprogrammile antud intervjuus ütles Kruustük, et Nõo Lihatööstus valmistub grillihooajaks, mis tähendab teravat müügiperioodi ja suurt tööjõuvajadust. Tema sõnul on praegu puudu 20 töötaja ringis ja kogenematu inimese koha peal välja õpetamine võtab väga kaua aega.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tootmisettevõtted seisavad silmitsi üha keerukamate nõudmistega: tellimuste tähtajad lühenevad, kvaliteedistandardid karmistuvad ja kuluefektiivsuse vajadus kasvab. Globaalsed tarneahelad ja digitaliseerimine sunnivad otsima viise, kuidas tagada sujuv tootmine ja andmepõhine juhtimine.