Autor: Toomas Kelt • 9. juuli 2024

Majandustulemused: Silenil ajaloo suurim käive ja kasum

Vaikuseruume tootev Silen OÜ teenis 2023. aastal 16,5 miljoni eurose käibe juures 0,75 miljonit eurot tegevuskasumit, mis on parim tulemus ettevõtte ajaloos. Tunamullu oli käive 10 miljonit ja tegevuskasum veidi üle 300 tuhande euro.
Sileni tegevjuht Endrus Arge võib läinud aastaga rahul olla - ajaloo suurim käive ja teist aastat järjest teeniti ka kasumit.
Foto: Liis Treimann

2018. aastal asutatud Silenile oli 2023. aasta mitmes mõttes edukas. Lisaks tegevusajaloo suurimale käibele ja kasumile pälviti aasta eksportööri tiitel võistlusel Eesti Ettevõtlusauhinnad 2023, samuti täideti suurim ühekordne vaikuseruumide tellimus maailma TOP 5 ettevõtete hulka kuuluvale tehnoloogiafirmale. Kes oli tellija, pole avaldatud, kuid antud TOPi moodustavad Meta, Amazon, Apple, Netflix ja Google. Neist Amazon on teada kui SIleni klient, nii et võibolla tellis Silenilt rohkem kui 1300 vaikuseboksi just see e-kaubanduse hiid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077