Autor: Toomas Kelt • 22. mai 2024

Majandustulemused | Pärnu elektroonikatööstus kaotas käibes, kuid võitis kasumis

Elektroonikatööstus NOTE Pärnu teenis läinud aastal ligi 4,7 miljonit eurot ärikasumit, mis on viimase viie aasta parim tulemus.
NOTE Pärnu tehas.
Foto: NOTE Pärnu

Ettevõte käive oli 52,9 miljonit eurot, mis 2022. aasta 57,7-miljonilise müügituluga võrreldes kahanes 8,25%. Seevastu ärikasum tõusis möödunud aastal ligi 4,7 miljoni euroni, veel 2022. aastal oli ärikasum 3,65 miljonit, selgub värskes majandusaasta aruandes. Märkimisväärne on ka ettevõtte tegevuskasumi rentaablus, mis oli 8,81% ehk aastane kasv oli 2,49 protsendipunkti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077