Autor: Toomas Kelt • 1. september 2022

Graanul Invest parandas eelmisel aastal oma keskkonnanäitajaid

Maailma üks juhtivaid puitepelletite tootjaid Graanul Invest on maailma väikseima ökoloogilise jalajäljega pelletitootja, kinnitab ettevõte oma värskes jätkusuutlikkuse aruandes.
Graanul Investi tootmine.
Foto: Raul Mee

Graanul Invest on konkurentsitult maailma kõige tõhusam ja väikseima ökoloogilise jalajäljega pelletitootja. Meie põhivaraks on parimad energiasäästlikud tehnoloogilised lahendused ning kogenud ja pühendunud meeskond, teatab ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077