Autor: Tööstusuudised.ee • 8. juuli 2020

Mullu käivet kasvatanud, ent kasumit kaotanud Lunden Food: tänavu ootame langust

2019. aastal pisut müügikäivet kasvatanud, ent kasumit kaotanud Lunden Food OÜ hinnangul on koroonakriisil kindlasti oma mõju ning ilmselt tuleb leppida väiksemate tootmismahtude ja müügituluga, selgub värskest majandusaasta aruandest.
Lunden Foodi juhatuse liige Ülo Rekkaro
Foto: Eiko Kink

Jahutatud ja külmutatud valmistoitude - võileivad, salatid, magustoidud jms - tootja Lunden Food OÜ müügitulu kerkis 2019. aastal veidi üle protsendi ligi 25,9 miljoni euroni, selgub värskest majandusaasta aruandest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077