Autorid: Toomas Kelt, Harro Puusild • 6. veebruar 2024

Keilas tegutsev tööstusettevõte on enam kui pooltest töötajatest osanikud teinud

Maailma suurimate kaablitootjate hulka kuuluv Prysmian Group korraldab ettevõttes kampaaniaid, et töötajatele soodsatel tingimustel aktsiaid pakkuda. Üle poole Keila tehase töötajatest on tööandja aktsionärid.
Vasakult Tarvo Leppik, Kadri Armas ja Veiko Salumaa.
Foto: Harro Puusild

Meil on väga motiveeriv aktsiaprogramm, mis on kättesaadav kõigile töötajatele, ütleb kaablitööstuse Prysmian Group Baltics kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Kadri Armas. Tööstusuudised rääkis ettevõtte juhi Tarvo Leppiku, kommunikatsiooni- ja turundusjuhi Kadri Armase ning tehasejuhi Veiko Salumaaga ettevõtte käekäigust, tööjõust, tööstusolukorrast ja paljust muust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077