Autor: Robert Kiuru • 27. oktoober 2022

Harju Elekter tegi rekordilise kvartali

Kolmapäeval teatas Harju Elekter kolmanda kvartali tulemused, ettevõtte tegi ajaloolise tulemuse müügitulu näol ning kasvatas kolmanda kvartali võrdluses ka kasumit.
Harju Elektri juhatuse esimees Tiit Atso.
Foto: Liis Treimann

2022. aasta kolmanda kvartali ning üheksa kuu müügitulu oli Harju Elektrile ajalooliselt suurim. Kvartalis sai ettevõte müügitulu 46,1 miljonit eurot. Eelmise aasta samal perioodil oli see 42,2 miljonit. Üheksa kuuga ulatus müügitulu 125,3 miljoni eurotni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077