Autor: Anu Lill • 22. november 2021

Ericsson ostab 6,2 miljardi dollari eest sideteenuste ettevõtte Vonage

Ericssoni suurtehing tuleneb soovist laieneda traadita side teenustega ülemaailmselt ning selles saab olema suur osa Vonage Communicationi pilvepõhisel sideplatvormil, mis teenindab rohkem kui miljonit arendajat üle kogu maailma.
Ericsson Eesti AS tehas
Autor: Andras Kralla

Ericssoni president ja tegevjuht Börje Ekholm ütles, et Ericssoni strateegia on juhtivate mobiilsidevõrkude ehitamine tehnoloogia juhtimise kaudu.

"Vonage'i omandamine on järgmine samm selle strateegilise prioriteedi elluviimisel. Vonage annab meile platvormi, mis aitab meie klientidel võrku tehtud investeeringutega raha teenida, millest saavad kasu arendajad ja ettevõtted. Kujutage ette, et 5G, suurima ülemaailmse innovatsiooniplatvormi võimsus ja võimalused, on arendajate käeulatuses. Seejärel toetage seda Vonage'i täiustatud võimalustega maailmas, kus on 8 miljardit ühendatud seadet. Täna teeme selle võimalikuks," rääkis Ekholm.

Vonage'i tugev IT-arendajate ökosüsteem saab juurdepääsu 4G-ja 5G-võrgule, mis on avalikustatud lihtsal ja ülemaailmselt ühtsel viisil. See võimaldab neil välja töötada uusi uuenduslikke ülemaailmseid pakkumisi.

Loe pikemalt Äripäevast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077