Autor: Kristjan Kurg • 10. detsember 2020

Eesti kerisetootja Saunumi aktsiad pakuti 10-kordselt üle

Saunumi toode on innovaatiline keris.
Foto: Saunum
Täna lõppenud Saunum Groupi aktsiate avaliku pakkumise vastu oli investorite huvi erakordselt tugev. Ettevõte plaanib pakutavate aktsiate arvu suurendada.

“Eesti jae- ja institutsionaalsetele investoritele suunatud pakkumise käigus esitas märkimiskorralduse esialgsetel andmetel 1514 Eesti investorit ning kokku märgiti 1 078 806 aktsiat 3 063 809 euro eest,” teatas ettevõtte Nasdaq Tallinna börsi vahendusel. Avalikult pakuti kuni 106 000 aktsiat- seega märgiti aktsiaid pea 10 korda rohkem.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077