Autor: Anu Lill • 24. august 2020

Vilets kvartal viis PRFoodsi kahjumisse

Restoranidele, hotellidele ja kohvikutele seatud koroonapiirangud piirangud ning lennutranspordi drastiline vähenemine mõjutasid ettevõtte käivet juba märtsi keskpaigast ning hotellide, restoranide ning muu toitlustusega seotud segmentide taastumine olnud PRFoodsi põhiturgudel Soomes ja Suurbritannias siiani vaevaline, selgitas PRFoodsi juht Indrek Kasela.
Foto: Raul Mee, fotograaf
Kalatootja PRFoods teatas börsile, et majandusaasta viimases kvartalis langes ettevõtte müügitulu ligi kolmandiku, ning kvartalis sai firma 1,3 miljonit kahjumit. Aasta kokkuvõttes jäi ettevõte 1,9 miljoniga kahjumisse.

PRFoodsi juhtkonna sõnul olid ettevõtte majandusaasta viimase kvartali finantstulemused tugevalt mõjutatud Covid-19 pandeemia tõttu väljakuulutatud eriolukorrast kõikides riikides, kus grupi ettevõtted tegutsevad: Eesti, Soome, Suurbritannia ja Rootsi.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077