Autor: Ken Rohelaan • 30. aprill 2020

Alkoholitootja sai Eestis suurima koroonamõju

Olvi Grupi toodangut tuntakse Eestis peamiselt A. Le Coqi kaudu.
Foto: Raul Mee
Siinmail A. Le Coqi brändi all tegutsev Olvi Grupp suurendas esimeses kvartalis käivet, ent pidi leppima koroonaviirusest tingitud suurima mõjuga just Eestis.

Grupi juhtkond tunneb rõõmu Eesti aktsiisilangetuse jätkuvast mõjust. Mullu juulis langetatud aktsiisi mõju jätkus märtsi alguseni. Grupp müüs esimeses kvartalis mullu sama perioodiga võrreldes Eestis liitrites arvestatuna 5,5 protsenti rohkem alkoholi, müügitulu suurenes sel ajal 8,2 protsenti. Samas oli Eesti Olvi Grupi üksustest kõige väiksema kasvuga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077