Autor: Tea Länts • 5. juuni 2024

Saku Õlletehase tööohutusjuht: alfa-seisund on tootmises suur oht

Uus fookus tööohutuse vallas on meil alates eelmisest aastast n-ö alfa-seisund, mis on väga paljude tööõnnetuste või lihtsalt potentsiaalselt ohtlike situatsioonide algpõhjuseks, kirjutab Saku Õlletehase keskkonna- ja tööohutusjuht Tea Länts.
Alfa-seisund võib põhjustada töökeskkonnas õnnetusi, näiteks kukkumisi, libastumisi, komistamisi, aga ka ohtlikke olukordi liikluses, hoiatab Tea Länts.
Foto: Saku Õlletehas

Tööohutus on meie ettevõttes ja ka grupi tasandil üks võtmefookustest, mis on ka kestlikkuse strateegia „Koos nulli suunas ja edasi“ üks alamteemadest. Sellest annab tunnistust ka fakt, et tööõnnetuste arv vähenes meil 2023. aastal võrreldes 2022. aastaga 21%. Iga päev püüdleme selle poole, et meie tehastes üle maailma ei juhtuks ühtegi tööõnnetust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077