Autor: Jaanus Vihand • 8. veebruar 2024

Jaanus Vihand: ärme uputa ettevõtteid uute määruste ja piirangutega, vaid keskendume olulisemale

Selle asemel, et uputada ettevõtteid üha kasvavate regulatsioonide, määruste ja piirangutega, peaks lähimaks kaheks aastaks peatama kõik töös olevad või uued bürokraatlikud algatused, mis otseselt meie julgeolekule või konkurentsivõimele kaasa ei aita, kirjutab A. Le Coqi juht Jaanus Vihand vastuses Tööstusuudiste arvamusliidrite küsitlusele.
Eestis on terve rida väga tublisid ametnikke, kes tänastes oludes tegelevad lihtsalt valede asjadega, märgib Jaanus Vihand.
Foto: Raul Mee

Kriisides käituvad riigid erinevalt ja öeldakse, et riiki ei saa juhtida nagu erafirmat, kuigi mõlema juhtimisel on mitmeid sarnaseid jooni. Näiteks arusaam, kuhu tahetakse jõuda ja oskus seada prioriteete. Kui vaadata tänast olukorda maailmas, on üsna selge, et meie riigi ja ettevõtete jaoks on kõige olulisem teema julgeolek.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077