Autor: Otto Richard Pukk • 19. aprill 2023

Otto Pukk: tundub, et tööstust ei väärtusta ka uus valitsus

Uue valitsuse üks suuri plaane on riigi kehvast rahalisest olukorrast tingituna maksude tõstmine. Sellega võib nõustuda või mitte, kuid plaanide tegemisel jättis soovida poliitiline kultuur – ühiskondlikku debatti maksutõusu üle ei toimunud. See on häbiväärne, kirjutab oma arvamuses elektroonikakontserni Incap president ja Eesti Elektroonikatööstuse Liidu volikogu esimees Otto Pukk.
Incap juht Otto Richard Pukk.
Foto: Liis Treimann

Kahju oli näha, et Eesti majanduse selgrooks olevat tööstust pole ka seekord valitsuse plaanides ja koalitsioonilepingus esile toodud - kogu lepingu jooksul märgiti tööstust üleüldse vaid loetud kordadel. Ootame ja loodame, mida selle osas ette võetakse - ootused on selgelt kõrgemad kui see, mis praegu kirja pandud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077