Autor: Juhan-Madis Pukk • 10. veebruar 2023

Eesti tööstuse viis olulist tehnoloogilist suunamuutust 2023. aastal

Suurem osa tööstusettevõtteid on siiani soetanud erinevate tööprotsesside jaoks erinevaid tarkvarasid, mis omavahel ei suhtle. Tööprotsesside automatiseerimine paneb nüüd ettevõtteid kriitilise pilguga üle vaatama oma aastatega kogunenud digitaalset taaka ning viima see vastavusse tegelike tööprotsessidega, kirjutab tarkvarafirma Flowit arendusjuht ja partner Juhan-Madis Pukk.
Juhan-Madis Pukk
Foto: Jake Farra

Tarkvarafirma Flowit arendusjuht ja partner Juhan-Madis Pukk kirjeldab viite olulist tehnoloogilist arengusuunda, millega peavad Eesti tööstusettevõtted tänavu arvestama, et tulla paremini toime kriisidega ning säilitada konkurentsivõime.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077