Autor: Taavi Sepp • 1. juuni 2022

Ettevõtja: Eestis võib kliendi leida paari kuuga, Soomes aastaga

Kui Eestis õnnestus klient leida kuu või paariga, siis Soomes tasub arvestada vähemalt aastaga, kirjutab Corpoweari tegevjuht Taavi Sepp.
Taavi Sepp
Foto: Corpowear

Kui tahad Soome turul jalga ukse vahele saada, siis pead õppima kannatlikkust. Sellest on vähe kasu, et sul on soodsam või parem toode. Ennekõike tuleb oma usaldusväärsust tõestada. Soomlaste ärikultuuri omandades hakkad ka ise märksa jätkusuutlikumalt tegutsema.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077