Autor: Alexandra Lumiste • 31. august 2021

Kuidas mõjutas COVID-19 masina- ja metallitööstuse kutseeksameid?

Piirangud ja distantsõpe on avaldanud mõju ka kutseeksamiste tulemustele, kirjutab Eesti Masinatööstuse Liidu kutseeksamite projektijuht Alexandra Lumiste.
Alexandra Lumiste
Foto: Eesti Masinatööstuse Liit

Eesti Masinatööstuse Liit sai Kutsekojalt tunnustatud kutseandja õiguse 5. veebruaril 2019 ja on tänavu kutseeksameid korraldanud juba kolmandat korda. Sellel aastal oli läbi viidud 36 kutseeksamit eesti ja vene keeles kaheksas kutsekoolides üle Eesti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077