Autor: Raul Kirsimäe • 26. mai 2021

Raul Kirsimäe: tööstus planeerib laienemist ja ekspordi kasvu

Swedbanki tänavu kevadel korraldatud iga-aastasest tööstusuuringust selgus, et Eesti töötleva tööstuse sektori ettevõtted on koroonaehmatuse selja taha jätnud, kirjutab Swedbanki tööstusettevõtete osakonna juht Raul Kirsimäe.
Swedbanki tööstusettevõtete osakonna juht Raul Kirsimäe.
Foto: Swedbank

Ettevõtted vaatavad üllatavalt optimistlikult tulevikku ja planeerivad investeeringuid, tootmismahtude kasvatamist, töötajate juurde palkamist ja laienemist eksporditurgudel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077