• 11.02.21, 09:27

Taavi Vesiaid: tööstuses on aeg pakkuda restoraniteenindust

Eesti tööstussektoris on endiselt levinud kolhoosiaja mentaliteet, kus kliendi murega tegeletakse siis, kui muude tegemiste kõrvalt aega üle jääb. Aeg on hakata pakkuma tööstuses restoraniteenindust, kirjutab Exmet Services juht Taavi Vesiaid.
Taavi Vesiaid.
  • Taavi Vesiaid.
  • Foto: Exmet Services
Eesti tööstus, eeskätt metalli- ja rasketööstus, on väga pika traditsiooniga konservatiivne äri. Sektoris domineerivad suured korporatsioonid, tihti ka monopoolses staatuses olevad ettevõtted, mille juured ulatuvad 90ndate algusesse ja tihtilugu on ka nende juhtimisstrateegia samast ajastust. Lähtutakse eelkõige sellest, kuidas asju varem on tehtud ja kuidas endal kõige mugavam on.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.11.25, 14:39
Sihtriikide messidel osalemine on allhanketööstuse ellujäämise küsimus
Eesti tööstusettevõtted otsivad tööd ja tellimusi, kuid paljud teevad seda valest kohast – kontorist. Tegelikkuses on üks osa järjepidevast müügistrateegiast erialamessidel osalemine, sest see hoiab ettevõtte konkurentsis ja usaldusväärsena.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele