Autor: Simmo Kruustük • 27. jaanuar 2021

Simmo Kruustük: tulekahju turismisektoris kõrvetab juba tööstust

Simmo Kruustük.
Foto: Erakogu
Koroonakriisi tulekahju on hotellidest, restoranidest ja kohvikutest välja murdnud ja leek kõrvetab üha valusamalt juba tööstust, eelkõige kodumaiseid toidutootjaid, nendib ASi Nõo Lihatööstus nõukogu esimees Simmo Kruustük.

Aasta alguses tundsid turismisektori ettevõtjad, et riik on neid jälle nörritanud. Esmalt selgus, et valitsuse poolt niigi pika hambaga lubatud 4,1 miljonit euro suurust abiraha kärbitakse poole võrra. Seejärel sulges toetusi jagama pandud Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) taotlusvooru vähem kui poole tunniga, mis jättis sajad ettevõtjad pika ninaga.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077