Autor: Taavi Sepp • 30. detsember 2020

Ettevõtja: kodumaine tööstus on ülefetišeeritud!

Taavi Sepp.
Foto: Erakogu
Eestis valitseb suhtumine, et õige ettevõte on see, millel on suur tootmine ja palju töötajaid. Tegelikult on paljud sellised firmad lihtsa allhanketöö tegijad, kelle aeg hakkab ümber saama, kirjutab OÜ Corpowear omanik ja juht Taavi Sepp.

Kui mõni välismaine tööstuskontsern avab Eestis tootmisüksuse, saadab uudist reeglina poliitikute ja avalikkuse kiidulaul. Kui vaatame EASi kodulehte, on lõviosa toetustest mõeldud tööstusfirmadele, kes midagi kohapeal toodavad. Kui jagatakse aasta parimate ettevõtete auhindu, on nemad jällegi esirinnas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077