Autor: Hallar Meybaum • 11. detsember 2020

Hallar Meybaum: miljardid, mida Eesti ei tohi kaotada

Hallar Meybaum.
Foto: Raul Mee
Konkurentsivõimelise põlevkiviõli tootmise sektori väljasuretamine ei ole kellelegi hea otsus, kirjutab Eesti Keemiatööstuse Liidu tegevjuht Hallar Meybaum.

Värskelt valminud KPMG uuring pani numbrite keelde tõdemuse, mida keemiatööstusega seotud inimesed on ammu teadnud: põlevkiviõli tootmine pole töösturitele mingi isiklik rahamasin, vaid toob kogu Eestile tohutult rikkust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077