Arvan, et koroonaleviku ajal tuleks vaimse tervisega tegeleda mitte ainult ettevõtetes, vaid ka ühiskonnas laiemalt, kirjutab Eesti Toiduainetööstuse Liidu juht Sirje Potisepp.

- Sirje Potisepp Foto: Raul Mee
Toidutööstuste strateegiliselt oluline roll ühiskonna toimetulekus tuli väga selgelt esile koroonakriisis, kus tuli tagada igapäevane toiduainete tootmine. Toitu ei saa toota kodukontoris ja olukorras, kus uudistes räägitakse ainult pandeemia levikunumbritest ja kasvavast tööpuudusest. Tekib hirm haigestuda, hirm oma lähedaste heaolu pärast, hirm sissetulekut kaotada.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tallinna külje all Laagris tegutsev elektroonikatootja Stoneridge Electronics korraldas ettevõtte 12 juhile neli kuud kestnud koolituse, et leevendada tööpingeid ja -stressi. Miks ja kuidas koolitus ette võeti ning millised olid tulemused?
Tootmises on elu keskmisest kiirem ja kui end teadlikult hoida ei oska, on ka läbipõlemine vägagi reaalne, kirjutab Eesti Masinatööstuse Liidu juht Triin Ploompuu.
Veebruaris tähistab 25. tegevusaastat tuleohutussüsteemide projekteerija, paigaldaja ja hooldaja Firetek OÜ, kes on tuleohutussüsteeme välja töötanud ning paigaldanud väga paljudele Eesti suurematele äriobjektidele. Ühe asutaja, ettevõtte juhi Georg Kanguri sõnul on nende eesmärk viia tuleohutus uuele tasemele ja võtta eksperdina osa sellealaste seaduste ning nõuete väljatöötamisest.