Autor: Indrek Kasela • 1. september 2020

Indrek Kasela: ettevõtja pingutab püksirihma, riigisektor jätkab palgarallit

Indrek Kasela.
Foto: Raul Mee
Kui tuludes valitseb ebaselgus, tuleb sel sügisel tegeleda kuludega, paraku on need jäigemad. Õnneks on aga palgasurve kadunud, välja arvatud avalik sektor, kus jätkub palgaralli, kirjutab ettevõtja Indrek Kasela vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Pikaajalised plaanid muutuvad vähem. Oluline, kuidas sellest lühiajalisest mõjust tervena läbi tulla, igas mõttes. Sellist mudelit, kus tarbimine ja reisimine on takistatud mittemajanduslikul põhjustel, pole üheski riskistsenaariumis sees.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077