8. juuli 2020

Heiki Einpaul: ise seome endale selle veskikivi jala külge

Heiki Einpaul.
Foto: Andras Kralla
Viirusega saame hakkama, aga kas ka tõupuhtuse eest võitlevad ja ühiskonda lõhestavad poliitikutega, küsib ASi Hekotek juhatuse esimees Heiki Einpaul.

Mina tööandja ja tööstusettevõtte juhina liigitan kõik uudised, milles räägitakse majanduse taastumisest ja majanduskasvust, tingimusteta positiivseteks. Igal juhul meeldiv, rahustav ja positiivne lugemine. Iseküsimus on see, et kuivõrd lubab tegelikkus neid positiivseid prognoose ja stsenaariume uskuda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077