Autor: Jüri Joller, Energiatehnika juht • 12. juuni 2020

Jüri Joller: kriis teeb majandusele restardi

Iseseisvuse taastamisest alates on aja märgina esile kerkinud vahvlid, suhkruvatt, banaanid, kinnisvara, arvutid, mobiiltelefonid, IT ja turism. Kriis teeb majandusele restardi ja annab ettevõtjatele kätte uued võimalused, kirjutab Energiatehnika OÜ juht ja volitatud elektriinsener Jüri Joller.
Energiatehnika OÜ juht ja volitatud elektriinsener Jüri Joller.
Foto: Energiatehnika OÜ

Koroonakriisile on järgnenud majandussurutis. Euroopa suurima majanduse Saksamaa masinatööstuse käibed langesid esimeses kvartalis 25 protsenti. Teises kvartalis tuleb veelgi suurem langus. Me ei saa välistada uut viiruslainet. Sarnased tendentsid on üle maailma ja see mõjutab tugevasti väikese Eesti avatud majandust ja peaaegu iga ettevõtet.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077