Autor: Kadri Rootalu • 14. mai 2020

Kriisistatistika: tööstuses on koondamiste arv pea kahekordistunud

Peaaegu kõikidel suurematel tegevusaladel on koondamiste arvud mitmekordistunud ja töötlevas tööstuses on koondamiste arv eriolukorra kehtestamise järgselt peaaegu kahekordistunud, kirjutab statistikaameti andmeteadur Kadri Rootalu.
Ka tööstussektoris on kriisiajal juba palju koondatud
Foto: Pixabay

Koroonaviirusest põhjustatud eriolukorra algusest on möödunud poolteist kuud ja on sobiv aeg teha kokkuvõtteid: millised olid esimesed kriisikuud tööturul? Siinse postituse fookuses on tööturu kiirstatistika ja just töösuhete lõpetamise trendid töötamise registri (TÖRi) andmete põhjal.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077