Autor: Mihkel Nestor, SEB majandusanalüütik • 15. märts 2024

Mihkel Nestor: eksportijad ootavad paremat homset

Eesti majandust on viimastel kvartalitel alla vedanud peamiselt nõrk kaupade eksport, kuigi teenuste eksport lööb samas aina uusi rekordeid, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor värskes ülevaates.
Mihkel Nestor
Foto: Raul Mee

Majandust veab alla eksport

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077