Autor: Tööstusuudised.ee • 12. märts 2024

Analüütikud: ekspordi langusest poole andsid puittooted

Statistikaameti andmetel vähenes tänavu jaanuaris kaupade eksport eelneva aasta sama perioodiga võrreldes 11% ja import 13%. Majandusanalüütikute hinnangul annab teravalt tunda langus ehituses ja kinnisvaraturul.
Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina ja Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
Foto: Johanna Adojaan/Liis Treimann

60% ekspordi vähenemisest tuli Põhjamaadest, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077