Autor: Johanna Mägi • 16. mai 2023

KPMG: puidutööstuste käive esimeses kvartalis kasvas

Keerulistele aegadele vaatamata näitas Eesti puidutööstus 2023. aasta esimeses kvartalis tugevat majandustulemust, kirjutab KPMG tehingute valdkonna nõustaja Johanna Mägi värskes Äripäeva Infopanga puidutööstuste konkurentsiraportis.
Eesti puidutööstused on hästi automatiseeritud ja digitaliseeritud, mis avvab lootust raskete aegade edukamaks üleelamiseks.
Foto: Toomas Kelt

Äripäeva Infopanga konkurentsiraportitega saab täismahus tutvuda SIIT.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077