24. jaanuar 2023

SEB majandusprognoos: Eesti majandus tänavu ei kasva

Suurimad mured ootavad sel aastal ees meie ekportivaid tööstusi, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor panga majandusprognoosis. Rootsi elamuehituse mahu sügav langus vähendab oluliselt nõudlust meie puitmajade ja mööbli järele.
SEB panga majandusanalüütik Mihkel Nestor Eesti majanduses kasvu ei näe, kuid suurt langust, saab siiski vältida.
Foto: Raul Mee

Järjekordne ebakindel algus aastale

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077