Toimus esimene 3D-printimse konverents

Äripäeva Tööstusuudised ja TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskus Mektory korraldasid Eesti esimest 3D-printimise konverentsi.

Mektorys toimunud 3D-printimise konverentsile oli kogunenud ligi 70 osalejat. Konverentsi moderaator 3D-printimise teenust pakkuva ettevõtte OÜ Jarrz kaasasutaja Joosep Püüa ütles konverensti avasõnades, et 3D-printimise võimalustest igapäevaelus ja tavakasutajatele on tehtud müüt, mis ei pruugi vastata tõele. "Tänase konverentsi eesmärk on anda sisend, et saaksime teada võimalustest ja printerite võimekusest, kuidas 3D-printimist oma äris efektiivselt kasutada. Loodetevasti saame ka vastuse, kas meediakära 3D-printimise üle on seda väärt," rääkis Püüa.

Konverenstil astusid üles 3D-printimise lipulaevad - kaks suurimat printerite tootjat, kes rääkisid, mida nende printerid võimaldavad. Konverenstil arutati ka küsimuste üle, kas osta oma printer või osta 3D-printimist teenusena, samuti oli arutlusring, kuidas kiirendada 3D-printimise arengut Eestis. Üles astusid ka Eesti ettevõtjad, kes rääkisid oma kogemusest 3D-printimise võimaluste kasutamisel.

Konverentsil oli väljas ka suur hulk 3D-printereid.

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

IT Koolitus otsib KOOLITAJAT

IT Koolituskeskuse OÜ

10. detsember 2017

Tallinn Shipyard otsib LAEVAREMONDITEHASE TEGEVJUHTI

Tallinn Shipyard OÜ

26. november 2017

Teabevara