Toimus esimene 3D-printimse konverents

Äripäeva Tööstusuudised ja TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskus Mektory korraldasid Eesti esimest 3D-printimise konverentsi.

Mektorys toimunud 3D-printimise konverentsile oli kogunenud ligi 70 osalejat. Konverentsi moderaator 3D-printimise teenust pakkuva ettevõtte OÜ Jarrz kaasasutaja Joosep Püüa ütles konverensti avasõnades, et 3D-printimise võimalustest igapäevaelus ja tavakasutajatele on tehtud müüt, mis ei pruugi vastata tõele. "Tänase konverentsi eesmärk on anda sisend, et saaksime teada võimalustest ja printerite võimekusest, kuidas 3D-printimist oma äris efektiivselt kasutada. Loodetevasti saame ka vastuse, kas meediakära 3D-printimise üle on seda väärt," rääkis Püüa.

Konverenstil astusid üles 3D-printimise lipulaevad - kaks suurimat printerite tootjat, kes rääkisid, mida nende printerid võimaldavad. Konverenstil arutati ka küsimuste üle, kas osta oma printer või osta 3D-printimist teenusena, samuti oli arutlusring, kuidas kiirendada 3D-printimise arengut Eestis. Üles astusid ka Eesti ettevõtjad, kes rääkisid oma kogemusest 3D-printimise võimaluste kasutamisel.

Konverentsil oli väljas ka suur hulk 3D-printereid.

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara