Autor: Tööstusuudised.ee • 9. juuli 2024

Swedbanki ESG valdkonnajuht: kliimamuutuste füüsilist mõju Eesti inimesed veel ei tunne

Eesti tööstusettevõtted peavad ettevõtlusega seotult ESG ehk keskkonnaalastest, sotsiaalsetest ja valitsemisega seotud teemadest kõige olulisemateks energiakasutuse juhtimist, töötajate tervist ja ohutust ning ärieetikat. Ettevõtete jaoks on aga siiani suurim murekoht regulatsioonide keerukus.
Swedbanki ettevõtete panganduse ESG valdkonnajuht Mihkel Tamm.
Foto: Swedbank

Swedbanki tööstusuuringust selgus, et Eesti suurettevõtted on hakanud jätkusuutlikkuse muutuste mõju juba tunnetama. Ligi 60% ettevõtetest peavad kõige olulisemateks keskkonnaalasteks mõjufaktoriteks energiakasutuse juhtimist ning jäätmete ja ohtlike materjalide käitlemist.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077