Autorid: Annika Matson Kald, Sigrid Kõiv • 10. juuni 2024

Vaata suurema maksuvõlaga mööblitootjaid

Äripäeva Infopanga mööblitootjate sektori raport sai valmis mai lõpus ja sektori kümme suuremat maksuvõlaglast on seal ära toodud tänavu 1. aprilli seisuga. Maksu- ja tolliameti juuni alguse andmeid võrreldes selgus kümne suurema maksuvõlglase kohta, et enamikul neist on maksuametiga koostöös tehtud tasumisgraafik.
Puidust mööbliosade lõikamine.
Foto: Andras Kralla

Sektori maksuvõlg oli 1. aprilli seisuga 1,2 mijonit eurot ja see kasvas märtsi algusega võrreldes 13,6%. Maksuvõla osakaal kuukäibest oli 1,5%.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077