Autor: Karmen Laur • 10. juuni 2024

Kliimaseadus lubab tööstuse heitel kahekordistuda

Kliimakindla majanduse seaduse kava on olnud kuu aega avalik, aga torm selle ümber pole sugugi vaibunud. Peamiselt kritiseeritakse seaduse vähest ambitsioonikust. Kliimaministeerium peab aga eesmärke realistlikeks.
Kristi Klaas ESG praktikute aastakonverentsil rohereformist rääkimas
Foto: Raul Mee

Suur erand tehti tööstusele, kus heide võib 2030. aastaks kasvada hoopis kahekordseks, kirjutab Äripäeva teemaveeb kestlikkusuudised.ee. See on üks peamine põhjus, miks Tartu Ülikooli kliimafüüsika professor Velle Tolli hinnangul on sihtideni jõudmine ikkagi ebarealistlik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077