Autor: Allar Aru • 11. juuni 2024

Advokaat: kui jätad nüüd majandusaasta aruande esitamata, tuleb trahv ja ka äriregistrist kustutamine

Läheneb aastaaruande esitamise tähtaeg - sel aastal on see erandkorras 1. juuli. Majandusaasta aruanne tuleb esitada ka sel juhul, kui ettevõttel reaalset majandustegevust ei ole toimunud, kinnitab vandeadvokaat Allar Aru.
Pilt on illustratiivne.
Foto: Veiko Tõkman

Juriidilised isikud, kelle majandusaasta lõppes 31.12.2023, peavad esitama majandusaasta aruande 30. juuniks. Sel aastal langeb tähtaeg pühapäevale, millest tulenevalt loetakse tähtaegselt esitatuks ka 1. juulil esitatud aruanded.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077