Autor: Tööstusuudised.ee • 4. juuni 2024

RMK kestvuslepingud ei ole enam ärisaladusega kaitstud

Riigimetsa Majandamise Keskuse uue juhatuse 2022. aastal kinnitatud põhimõte, et puidu kui Eesti ühe kõige tähtsama riigile kuuluva loodusvaraga tehtavad tehingud peavad olema avalikud, laieneb hiljutise kohtuotsuse jõustumisel ka varem sõlmitud kestvuslepingutele.
RMK Tallinna kontor
Foto: RMK

RMK juhatus tegi 2022. aasta lõpus otsuse, et kõik alates 2023. aastast sõlmitud kestvuslepingud saavad avalikuks. Ettevõtjaid informeeriti sellest aegsasti ning anti üks aasta üleminekuajaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077