Autor: Tööstusuudised.ee • 4. juuni 2024

Alustab Äripäeva Liidrite kollokvium tööstusjuhtidele

Äripäev ja Tööstusuudised käivitavad Liidrite kollokviumi tööstusjuhtidele, mis ühendab sarnaste probleemide ja valdkondliku taustaga juhid, et jagada tööalaseid ja elulisi kogemusi.
Tööstusjuhtidele suunatud Äripäeva Liidrite kollokviumis esinevad mitmed nimekad juhid.

Äripäeva Liidrite kollokvium on rahusvaheliselt tuntud P2P klubilise kohtumise formaadis aastane programm, mida on seni korraldatud näiteks finantsjuhtidele ja tippjuhtidele.

Nüüd on alanud registreerimine spetsiaalselt tööstusjuhtide gruppi, kuhu oodatakse näiteks nii tehase- kui tootmisjuhte, aga ka tööstusektori tippjuhte, kes soovivad arutleda päevakajastel teemadel ning vahetada erialaseid ja elulisi kogemusi.

Vaid 12-20 juhist koosneva rühma esimene kohtumine toimub 30. oktoobril 2024. Grupp pannakse kokku tööstusvaldkonna juhtidest ja sobivuse põhimõtte alusel.

Miks tasub osaleda?

Osalejad kohtuvad ja jagavad kogemusi oma valdkonna juhtidega, kellel on sarnased mured ja taust. Liidrite kollokvium on kohtumiste sari, kus juhid arutlevad päevakajalistel teemadel ja vahetavad kogemusi.

Iga kohtumine toimub uues ja erilises kohas, kuhu kõik ligi ei pääse! Kokku viiest kohtumisest koosnev sari toimub iga kord uues paigas ja on tihedalt seotud vastava kohtumise teemaga. See on võimalus külastada kohti, kuhu tihti niisama ligi ei pääse.

Esinejad ja väitlejad on tõelised tipud, kellega elu tavaliselt kokku ei vii! Viie kohtumise käigus on võimalik suhelda teiste tipptegijatega, kellega elu tavaliselt kokku ei vii. Mõtteid, kogemusi ja teadmisi jagavad nimekad esinejad, kuid kohtumistele loovad tugevat sisu ka osalejate endi praktilised kogemused, millest kohtumistel ka räägitakse.

Täienev koostöövõrgustik ja ülevaade majandusest! Kollokviumi väärtus osaleja jaoks on nii uued tutvused kui seeläbi täieneb koostöövõrgustik, samuti saab väga hea tunnetuse suudmustest majanduses ja juhtimises.

Täispika programmiga saab tutvuda SIIN.

Kohtumise teema, esineja ja asukoht:

1. PÄEV: KAITSETÖÖSTUS (märksõnad: tehnoloogia, tootearendus, inseneeria, juhtimine)

Kohtumine Milremi juhi Kuldar Väärsiga, ettevõtja ja investor Allan Martinsoniga.

Asukoht: Milrem

2. PÄEV: MEESKONNA JA ENESE JUHTIMINE (märksõnad: juhi enesereflektsioon, strateegiline mõtlemine, enda ja töötajate motiveerimine ja töökultuur, vaade endasse kui juhti, isiksusse ja inimesse, emotsioonid vs ratsionaalsus, vaimne tervis, efektiivsus)

Kohtumine dr Margus Punabiga, päeva moderaator Laine Randjärv.

Asukoht: Arvo Pärdi keskus

3. PÄEV: VANGLATÖÖSTUS KUI SOTSIAALNE FAKTOR (märksõnad: vanglatööstuse tööhõive ja koostöö erasektoriga, vangla sotsiaalne roll, ESG ja selle arendamine töötlevas tööstuses)

Kohtumine Justiitsministeeriumi asekantsler Rait Kuusega ja Tallinna Vangla juhi Hannes Liivakuga.

Asukoht: Tallinna Vangla

4. PÄEV: KÜBERKAITSE (märksõnad: küberrünnakud tootmises, rünnakute äratundmine, tehase kaitsmine)

Aruteludes osalevad Rainer Saks ja Lauri Allmann, päeva moderaator on Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi.

Asukoht: CybExer Technologies

5. PÄEV: TÖÖSTUS JA KOHALIK OMAVALITSUS (märksõnad: regionaalne tootmine, personal, koostöö)

Kohtumine Haapsalu Uksetehase juhi Tõnu Saaberiga ja Haapsalu linnapea Urmas Suklesega.

Asukoht: Haapsalu Uksetehas ja Haapsalu linnavalitsus

Kollokviumi esimese hooaja kokkuvõtete tegemine Fra Mare Spas.

Täispika programmiga saab tutvuda SIIN.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077