Autor: Tööstusuudised.ee • 27. mai 2024

PharmaPark avas veterinaarravimite tehase ja keskendub ekspordile

Eesti-Hollandi ühisettevõte PharmaPark avas 24. mail Tallinnas Euroopa ühe suurima veterinaarravimite tehase. Investeeringu suurus on 50 miljonit eurot ning lõviosa toodangust hakkab minema ekspordiks.
PharmaParki uues tehases on 21 000 ruutmeetrit kogupinda.
Foto: Egert Kamenik

„PharmaPark on kõige kaasaegsem veterinaarravimite tehas Euroopas ning selle tootmisvõimsus ületab selgelt Balti- ja Põhjamaade vajadusi. Hollandi koostööpartnerite ekspordikanalite abil võtame suuna maailmaturule, kuhu saame edaspidi pakkuda ligi 200 eri nimetust veterinaarravimeid,“ ütles PharmaPark OÜ juhatuse liige Veiko Saluste pressiteates.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077