Autor: Harro Puusild • 24. mai 2024

Tööstusuudised.ee tähistab 13. sünnipäeva ja jagab tellijatele kingitusi

Tööstusuudised.ee tähistab 24. mail oma 13. sünnipäeva ja jagab oma tellijatele piduliku päeva puhul ka kingitusi. Hea tellija, logi sisse ja võta oma kingitus vastu!
Foto: Canva

Äripäeva Tööstusuudiste uudisveeb kohtus oma lugejatega esimest korda 24. mail 2011. Möödas on 13 aastat ja selle päeva puhul on meil suur rõõm premeerida meie lugejaid. Logige sisse ja võtke vastu auhind, mis mõjub silmaringile vägagi kosutavalt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077