Autor: Harro Puusild • 22. mai 2024

Majandustulemused | Pärnus tegutsev elektrisüsteemide tootja teenis ajaloo suurima müügitulu

Pärnumaal tegutsev elektrisüsteemide tootja Milectria kasvatas käibe möödunud aastal ligi 14 miljoni euroni, mis on ettevõtte ajaloo suurim.
Milectria Pärnu tehas.
Foto: Tööstusuudised.ee

Juhtme- ja kaablikomplektide ning elektrikilpide tootja Milectria OÜ konsolideeritud müügitulu kavas möödunud aastal enam kui 22 protsendi võrra 13,8 miljoni euroni, aasta varem teenis ettevõte müügitulu ligi 11,3 miljonit eurot, selgub värskest majandusaasta aruandest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077