Autor: Tööstusuudised.ee • 16. mai 2024

Vestman Grupp kaasab ettevõtted metsauuendamise algatusse

Eesti üks suurimaid erametsaomanikke Vestman Grupp algatas uusmetsastamise kampaania „Ettevõtted metsa eest“, mille eesmärk on kaasata firmasid ja organisatsioone metsa istutamisse ning kasvatada Eestit katvate metsade ulatust.
Metsandusega mitteseotud ettevõtted on ka varem m,etsaistuses kaasa löönud. Pildil Telia Eesti töötajad istutustöödel.
Foto: Telia Eesti

Vestman Grupi metsandussektori juhataja Taavi Raadik rääkis, et ettevõtte eesmärk on luua Eesti suurim uusmetsastamise projekt, mis aitab vähendada kliimamuutuste mõju. Tänavu, algatuse esimeses faasis, istutatakse Eesti eri piirkondadesse 200 000 puud. Ettevõtte pikem visioon on istutada järgnevate aastate jooksul mitu miljonit puud. Üleriigilise kampaaniaga kutsutakse liituma ettevõtteid, kes ei ole otseselt metsandusvaldkonnaga seotud, kuid soovivad suurendada oma panust keskkonnahoidu.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077