Autor: Tööstusuudised.ee • 30. aprill 2024

Test: kas tunned tööohutuse põhitõdesid?

Tööinspektsiooni 2023. aasta tööohutuse, -õnnetuste ning -tervishoiu statistikast selgub, et eelmisel aastal toimus tööstussektoris 1046 tööõnnetust, mis on väikseim arv viimase viie aasta jooksul. Testi, kui hästi oled Sina kursis oluliste tööohutusnõuetega!
Tööstussektoris on paljud tööõnnetused seotud masinate käitlemise reeglite rikkumisega.
Foto: Pixabay

28.aprillil tähistati rahvusvahelist töötervishoiu ja -ohutuse päeva. Selle puhul koostas Äripäeva töötervishoiu ja -ohutuse teabevara lõbusa ja hariva testi, kus saab teada, kui hästi oled tööohutuse põhiteemadega kursis!

Eelmainitud tähtpäeva puhul on töötervishoiu ja -ohutuse teabevara ka -30% soodsam. Tule tutvu pakkumisega SIIN!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077