Autor: Harro Puusild • 18. märts 2024

Chemi-Pharmi värske juht Joonas Lahe võttis positsiooni vastu põnevusega. “Fookuses on uus strateegia”

Möödunud sügisel keemiatööstuse Chemi-Pharmi tegevjuhiks tõusnud Joonas Lahe sõnul on viimaste aastatega nii palju muutunud, et ettevõte vajab uut strateegiat.
Chemi-Pharmi tegevjuhi Joonas Lahe sõnul on uue tehase ehitus jätkuvalt plaanis ja läbirääkimised erinevate finantspartneritega käivad.
Foto: Erakogu

Veebruari keskel kirjutas Tööstusuudised.ee, et seni Chemi-Pharmi juhtinud Kristo Timberg asub alates 12. veebruarist juhtima Hansab Eestit ning tegevjuhi rolli võttis juba eelmise aasta sügisel üle senine tarneahelajuht Joonas Lahe. „Mulle on alati väljakutsed meeldinud ja võtsin positsiooni vastu põnevusega,“ sõnab Lahe nüüd Tööstusuudistele ja lisab, et tema esimene fookus tegevjuhina on luua uus strateeegia, sest viimaste aastatega on valdkonnas palju muutunud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077