Autor: Tööstusuudised.ee • 8. märts 2024

Riho Terras asub nõustama kaitsetööstusettevõtet Go Craft

Go Groupi kuuluva kaitsetööstuse valdkonna ettevõtte Go Craft juhatuse nõunikuna on märtsist alates ametis kindral Riho Terras.
Go Craft on taganud endale soomukite ja liikursuurtükkide ümberehitamisega töö aastateks.
Foto: Go Craft

Go Groupi ühe omaniku Tiit Pruuli sõnul seisavad Eesti kaitsetööstuse ning ettevõtte ees suured väljakutsed. „Ettevõtte strateegiline fookus on olnud militaartehnika arendamisel ja ehitamisel alates Ukraina sõja algusest. Turbulentsete aegade jätkudes on üha tähtsam osata meie nappe ressursse ratsionaalselt kasutada ja seada uusi suundi ning selleks tuleb kaasata professionaale. Riho Terras kui oma ala vaieldamatu autoriteet ja ekspert nii Eestis kui ka väljaspool, on oluline meie meeskonnale,“ sõnas Pruuli.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077